Torsdags natt


Emma & Moa i våras :)


Dagen avslutades med en fett skön kväll :) Alice och Moa kom hit och chillade med mig & Nathis. Jätte trevligt och kul! Klockan är typ halv 2 så vi ska väll gå och lägga oss nu snart. Imorgon blir det Halmstad med nathalie, ska bli väldigt skönt att komma in till halmstad en sväng faktiskt.

Nä nu ska jag ta bort mitt smink och sen krypa ner i min säng och sova :) Puss!




Dagen

Chill dag det har varit. Haft en hel del att göra på lektionerna men det har flytit på bra och har inte varit särskilt jobbigt. Hade prov på sista lektionen så slutade tidigare så chillade ett tag innan det var dags för oss att dra på körkorts teori. Fyfan säger jag bara. Det måste nog var det mest tråkiga och ointressantaste jag varit på på väldigt länge. Men det måste ju göras iaf.

En i stallet fixade till Chino idag eftersom vi hade den där körkorts teorin. Ska gå ut och gå en sväng med honom imorgon. Hoppas verkligen på att han kan uppföra sig. Inte väldigt kul att gå brevid honom när han får anfall. Att sitta på är mycket bättre då, för när han får anfall då blir han bara helt cp. Hoppar och kastar sig och bockar och reser sig och drar han iväg så drar han, han bryr sig verkligen inte om ifall man drar med kedje grimskaft eller någonting. Men förhoppningsvis så kan han uppföra sig ;)


fett trött

Hade ingen första lektion då jag var & kollade min arm och knä. Överansträngning & inflamation, jippie. Ingen ridning för min del på 2 veckor..

Därefter så fortsatte dagens lektioner och på eftermiddagen hade vi kadrilj så fick typ läsa programmet istället för att rida. Mycket roligt ju. Käkade tacos i matsalen sen på kvällen och därefter chillade vi i skolan ett tag. Stack till stallet sen och fixade. Chino fick gå en sväng idag eftersom jag inte får rida. Gick ner med honom till ridhuset för att jag skulle ta med ett annat bett till Nathalie.

Dock så typ betedde han sig som ett as sen när vi skulle gå hem, som alltid. Lagom kul när han typ kastar sig bakåt och jag glider med på isen och snurrar runt hela mitt onda knä typ. Grymt ont gjorde det. Aja, han är underbar ändå. Fodrade och sånt i stallet och därefter gick vi hem och nu på kvällen har vi varit inne i halmstad en sväng.

Städa och plugga nu.. klockan är typ 01.00 Yes..


Chill dag

Har bara haft historia idag. Chill typ. Kändes som att jag skulle somna när som, kollade på världens tråkigaste film om vietnamkriget. Alla somnade typ förutom jag & alice haha. Hade tur att nathalie skickade lite sms så att jag inte också somnade ;)

Käkade lunch och därefter gick jag & nathis faktiskt till datorsalen för att plugga. Fett dåligt gick det, haha, vi visste inte riktigt hur vi skulle göra en powerpoint nämligen ;) Eller jo vi visste ju hur man gjorde men inte hur den skulle göras korrekt efter lärarens bestämmelser. Aja, när vi var klara drog vi hem och chillade typ och sen när Evelina slutade så gick vi till stallet :)

Skrittade ut en sväng alla 3. Chino var faktiskt ganska lugn idag, han fick spel några gånger men inte så farligt. Absolut inte så mkt som han kan få heller haha :) Var typ stallmöte direkt när vi kom tillbaka så var med på det och efteråt mockade och fixade vi, tänk att vi var klara redan vid halv 6 i stallet. Fast vi kom ju dit tidigare än andra dagar såklart.

Lagade mat innan och nu chillar vi igen :) Myser lite med kattungarna och sånt. Fett seg just nu!

Jag&Natha på väg till flyinge ;)


Nathalie & Magic

Jag & Nathalie gick till stallet vid 6 tiden för att Nathalie skulle rida sin första hoppträning på Magic :) Min huvuduppgift blev att filma träningen ;)

Gick super för Nathalie & Magic! Dem var jätte duktiga och tyckte att de gjorde så bra ifrån sig som de bara kunde på deras första träning och Natha har ju trots allt bara ägt Magic i en vecka :) Väldigt kul, blir så glad att de går så bra för Natha nu :) Det har hon verkligen förtjänat efter allt slit med Zäzzyn! Så nu får nathis allt se till att slänga ihop en liten film av det jag filmat så jag kan lägga ut den här så ni får se det fina ekipaget :)

Efter träningen så fick jag hjälpa peppe att bära in hindrena och därefter skrittade vi upp till stallet igen och medans nathis gjorde i ordning Magic så började jag fodra :) Vi stack väll hem från stallet runt 21:20..  Så de blev mycket tid i stallet idag haha :)



Nathis & Magic när vi skrittade ut :)


Cariola Cariff

CC , Cariola Cariff, var den 3 åringen från holland som Pieter hade med sig som jag sa att jag inte var intresserad av att prova. Visst hon var sjukt fin när jag såg henne när jag var o kolla på Bonaire, men hon var 3 år och därför tyckte jag att den var onödigt att ta ut henne och kolla på henne. Men där tog jag fel..

3 årigt sto, 173 cm, VDL Tenerife - Makelaar - Heidelberg. Toppstammad och utseende att dö för..

Såg henne först utanför boxen på auktionen. Hon visades inte riden utan endast för hand, lös samt löshoppning. Hon var inriden och riden en hel del dock. Men gud vilken häst, jävlar vad hon rörde sig. Mamma smälte direkt och jag med haha. Sånt jävla tryck i gången och en sån attityd utstrålade hon! Hoppade visade hon också att hon kunde. Bakbenen gick inte av för hackor. Vi hade dock inte auktionslapp på henne så vi kunde inte buda, men hon var så högt prissatt så det var ingen som tog henne.

Direkt efter auktionen fick vi tag på Pieter som tog med oss in i stallet så att vi fick kolla lite mera på CC och hon var ju för underbar. Typ kollade på henne lite i boxen och kände igenom ben och rygg och sånt. Värsta social. Skitsnygg modell, VÄLDIGT långbent och smäcker. Dock var det fler som hade fått tag på Pieter och ville kolla på henne och mamma bad mig att tänka över det noga. Ville jag ha henne hade hon snackat med Pieter och gett han ett bud direkt så att hon var vår. Ju mer jag täntke ju osäkrare blev jag, vad skulle jag med en 3 åring till? Jag valde att inte köpa CYD(colour your dash) för att han var för grön, även detsamma med Bonaire. Hur fan ska det se ut om jag helt plötsligt kommer hem med en 3 åring som inte är mkt riden? Tänkte att det var väll mest just för studen som jag verkligen ville ha CC, med tiden skulle jag nog ångra att jag köpte en så ung häst.

Så sa till mamma att jag tyckte CC var för ung, mamma svarade och sa är du säker på det? Än en gång fick jag fundera. Det tror jag svarade jag nästa gång och fick än en gång tillbaka samma svar av mamma: är du verkligen säker på vad du vill nu? yes sa jag. Bäst att åka innan jag ångrar mig ;) Fick Pieters nummer ifall jag skulle vilja ha ngn häst ifrån honom och sen så började vi köra hem. Ju längre vi körde ju mer ångrade båda jag & mamma oss. Hörde av oss till Pieter men då var hon såld. :(



Mamma var världens sötaste, nästa morgon när vi käka frukost hon bara: åh isabelle jag har verkligen inte kunnat sova i natt för jag ångrade så att vi inte köpte CC och jag har så dåligt samvete för det nu.

Tror CC kommer bli riktigt bra om hon såldes till rätt person. Tar lång tid innan man hittar en sån häst som henne.


Hoppträning specialidrott

Gick upp vid 6 imorse och vaknade i full panik. hahah. trodde drömmen jag drömt var sann och det tog några minuter innan jag kom på att jag bara hade drömt ;) Började gå mot stallet vid 06:45, mötte emma och fick skjuts istället ;) Släppte ut lite hästar och sen så mockade jag och städade i sadelkammaren.

Vid 09:15 skrittade jag fram min häst och sen vid halv 10 så började min träning för Johan Lundin. Blev mycket tekik övningar för fälttävlanshästar och avslutade med en bana på 9 hinder. Chino kändes riktigt fin.


Började med att trava och galoppera över bommar i två punktsits där vi mest kollade så att vi kunde bibehålla samma galopp trots att vi stod i två punktsits och inte trepunktsits. Hoppade lite med galopp bommar innan hinder med samma tanke som när vi bara hade bommarna, att hästen inte skulle gå iväg utan att den skulle stanna kvar.

Därefter började vi hoppa hinder på S linje och även det gick väldigt bra. Första gången så blev Chino lite stark och då får jag lite för mycket i handen så att det blev lite hackigt eller vad man ska säga. Men sen så var han riktigt fin, mjuk och fick RIKTIGT fina språng. Därefter hoppade vi hindrena snett, eller asså vi red på en rak linje (medelinjen) och hindrena stod snett. Även då hoppade han riktigt bra. Hoppade lite smalhinder och sådant också och det gick super :) Himla kul att träna idag!

 


speciell

Sitter och kollar upp Nathalie's hästs stam och kom och tänka på VDL Bonaire.

Fina fina Bonaire.



För er som inte vet så var det en häst som kom från holland till sverige under några dagar i somras som jag provred. Tillsammans med ca 10 andra holländska hästar kom han till båstad för att visas på sporthästauktion i somras, riktigt fina hästar var det. Många VDL och sen så jätte fina holländska sporthästar. Mellan 2-8 år.



Mamma hittade Bonaire och tyckte han var väldigt fin och ringde till Pieter för att fråga ifall jag kunde provrida honom innan auktionen ( han kom 2 dagar innan ) och det gick super. Så åkte upp dit en kväll för att prova honom. Givetvis så pratade dem holländska allihopa så var ju tvungen att prata engelska med dem, haha. Men det gick.
     

Jätte fina hästar som de hade med sig, men Bonaire var nog en utav de finare. 173 cm, 4 år e. Landlord - Emilion VDL - Le Faquin xx. Bara riden under 1 månad så väldigt grön. Smälte typ när jag såg honom första gången när pieter tog ut honom för att fixa honom. Sjukt väluppfostrad.


Fick först se honom när han rörde sig fritt i ridhuset och därefter löshoppning. Fan vilken grym teknik och öppna upp grymt bak. Därefter provade jag honom ute på utebanan och wow säger jag bara. Att sitta på den hästen var inte helt fel. Väldigt stor och rörde sig grymt mkt men eftersom Chino också gör det så var det något som passade mig mycket bra. Red honom inte för länge eftersom han inte var riden så mycket innan men tyckte verkligen om honom.

Efteråt så fick vi se honom vid hand en gång och så frågade dem om de var något mer vi ville se. Tyckte dock det räckte. Pieter tyckte jag skulle kolla runt lite i stallet ifall de var något mer jag ville se innan jag åkte, hittade en 3 åring svartskimmel men den var för ung tyckte jag, sen frågade Pieter ifall jag ville kolla på en annan 3 åring som han också trodde skulle passa väldigt bra till fälttävlan men sa att jag tyckte det var för ungt innan jag ens hade kollat på henne... my bad.. Skulle kollat på henne asså..

Bestämde oss för att åka hem och fundera på det till auktionen var iaf. Även ifall både jag och mamma tyckte väldigt mycket om bonaire och vi hade fått se att han var fri på röntgen och allt så var jag inte jätte pepp på det just då. Han hade aldrig blivit hoppad under ryttare och var osäker på om jag ville ha så mkt jobb. Vi bestämde oss iaf för att vänta tills auktionen innan vi bestämde oss.

Fick se honom sen på auktionen och då var det bara något som sa nej det här är inte något jag vill ha. Haha var väll tur för mina föräldrar för han var den som blev såld dyrast sen ;) Dock var där en annan...


Söndag

Igår var jag & nathalie och hennes föräldrar i halmstad och laholm, mysigt :) Efter det så blev det ett ridpass i ridhuset och det gick bra. På kvällen hade vi lite tjejkväll med hårinpackning och ansiktsmask och sånt där. Trevligt.

Idag har jag & nathalie skrittat ut en lång tur på 1 och en halv timme. Var jätte härligt för vädret var underbart och så. Chino skötte sig väldigt bra nästan hela tiden, fast den sista halvtimmen var han kanske lite väl speedad. Men sån är han.

Nu har vi precis kommit hem från stallet & söta evelina har kommit tillbaka och hon hade med sig 3 söta kattungar :D Helt underbara!


Halmstad

Somnade vid typ halv 3 igår, men vaknade ganska tidigt i morse ändå :) Nu blir det halmstad med nathalie :D


markarbete

Dagens ridning blev markarbete. Satte upp några små sockerbitar och så lite galoppbommar och sådant i stora ridhuset, Chino var jätte duktig, men han blir lite väl på ibland i galoppen, men han har ju inte hoppat nu på ett bra tag och det är ju sån han är så är nöjd :)

Hjälpte Nathis lite också och det såg riktigt riktigt bra ut! Skitfin häst den där Magic som hon har köpt! Ska bli himla kul att följa dem två nu!

Efter ridpasset så var det duschen för Chino! Helt luddrig av shampoo stod han och såg söt ut i spolspiltan. Sen fick han torka med några täcken innan jag slutligen bytte till hans 3 stalltäcken och därefter så gick vi hem från stallet. Väl hemma laga vi kvällsmat och sen chilla vi en stund bara, nu har vi precis städat(00:30-01:00) haha. Gillar skarpt våra tider att städa på!

Snart ska jag dusha och sen ska jag sova :)
  Fick bli en bild på nathis när vi lagade mat i höstas någon gång haha :)

Äntligen helg

Då var det äntligen helg.. Så himla skönt. Denna veckan har gått snabbt, måndag och tisdag var jag ledig och i onsdags hade vi bara ridning hela dagen. 2 riktiga skoldagar alltså.

Började dagen med ridteori och hästkunskap, väldigt chill lektion, slutade typ en halvtimme tidigare för att vi inte hade mer att göra. Därefter blev det idrott, dock var jag inte med då jag har fått så fruktansvärt ont i mitt knä igen. Antar att det har och göra med att jag skadade det för några år sen på en terrängträning och sen har jag varit hemma och ridit lite väl många hästar kanske och därför har det belastats lite för mycket. Men sånt är livet. Jag lever än haha.


Nu ska vi ta det lungt en stund innan vi drar oss till stallet. Klippte ju Chino igår så han lär ju ha ännu mera energi idag. Blir nog ett dressyrpass på honom och sen skritta ut en sväng ifall det fortfarande är ljust. Annars skiter jag i det för han blir så störd haha :)
      

lång tid

Inledde dagen med frukost i matsalen tillsammans med Nathalie. Måste ändå säga att vi har faktiskt blivit ganska så duktiga på att vakna av alarmet nu ändå haha :) Efter skolan så gick vi direkt till stallet så vi var där vid ca. halv 4. Började med att skritta ut en sväng, jag, natha och tiny. Det gick väll bra, men min häst var nog mer i luften än på marken hela tiden. Sån jävla energi, fattar inte vart han får allt i från ens.

Efter ridturen så började jag nästan direkt att klippa vidare på magics ben. Dock var Magic lite missnöjd över att vi skulle på honom och klippa idag igen, men efter ett några mer eller mindre lyckade försök och ett antal provosoriska "bromsar" som nathalie sa, så var vi klara med Magic.

Varför inte ta Chino när jag väl är i farten, sagt och gjort så stod Chino i gången för att bli klippt sedan. Det gick ganska snabbt eftersom Chino är så snäll att klippa. Dock var han lite rädd om sina bakben men det gick att klippa hela dem med. Stackarn började ju frysa, så sen fick han på sig alla sina täcken igen och fick gå in i boxen ! Under tiden som jag hade klippt hästarna hade Nathalie varit så gullig och fixa mat och mocka till Chino.

Sen hade vi en rolig väg hem att gå, haha! Händelserik om inte annat ;) Var väll hemma vid 21:30 och då laga vi mat och nu ska jag nog snart sova :)

     

Lägger in 2 bilder från när jag provred Chino andra gången, på terrängbanan för Gunilla fredriksson ( Landslagstränare )

don't waste your life

Har hänt en hel del denna dag asså. Ganska trött nu haha :)

Skoldagen tillbringades i stallet hela dagen. På den första dressyr lektionen på förmiddagen red jag Kick Off. Första gången jag red honom. Gick helt okej, inte riktigt min typ av häst men hade föreställt mig honom som värre efter att jag hört vad alla har sagt om honom. Fick dock sjukt ont i min ena axel när jag red honom. För er som inte vet så har jag fått lite spänningar i axel/rygg på grund av att jag överanstränger mig för mycket.

Efter lunchen var det dags för dagens andra ridpass. Var så klart Chitroon som stod på tur. Helvete vad jag tycker om att rida den hästen. Passar min ridning sjukt bra asså. Chitroon var riktigt fin idag, och bjöd på några härliga språng i luften när vi skulle galoppera haha :D Men annars så flöt allt på.


Därefter hämtade jag och nathis klippmaskinen och så klippte jag Magic åt Nathalie. Magic blev riktig snygging. Dock så har han lite kvar på benen att klippa. Har typ hunnit med ett och ett halvt ben, sen blev busen lite otålig så vi bestämde oss att ta det sista imorgon.

Därefter så blev det ett dressyrpass i ridhuset på Chino. Hästen har ju lager av energi. Hoppas verkligen vädret blir bättre nu snabbt så att jag kan börja galoppera honom 2 dagar i veckan på galoppbanan. Han behöver verkligen få komma ut och cantra lite. Men han var fin, dock lite väl stark men man får väll ha överseende med det nu när han inte får all den galopp träning han behöver.

Moa var i ridhuset också med chappe så hon frågade mig ifall jag inte kunde rida honom lite när jag var klar så det gjorde jag :) Stor pålle att rida men med en härlig takt och ett bra steg :) Rörde sig väldigt trevligt i galoppen när man satt på!

Slutligen så fodrade jag hästarna i stallet och sen så har jag inte gjort så där värst väldigt mycket efter det. Är typ grymt seg just nu haha!



busig chino i farten haha :D

Frisören

Vaknade typ vid 8 imorse, as chill att min stora syster och lilla syster var tvugna att gå till skolan och jag bara kunde ligga kvar och chilla haha :) Typ gick ner och åt frukost och sen så pussade jag lite på mina två söta katter :D Packade om allting i en annan väska och gjorde därefter i ordning mig. Satt lite vid datorn och cheka läget innan jag åkte in till Ängelholm.

Hade tid hos frisören, men inte för att klippa mig för det gjorde jag förra veckan där, utan för att slinga det blondare. Tog fett lång tid eftersom jag har så tjockt och långt hår men efter lite mer än 2timmar var jag klar med det och därefter åkte jag tillbaka till halmstad. Blev hämtad av spagge & blondie där och åkte tillbaka till skolan.

Packade typ upp när vi kom hem och sen så har jag snackat massa med Nathis :) <3 Imorgon har vi typ ridning hela dagen, både för middag och eftermiddag. Förhoppningsvis har vi hoppning på förmiddagen :D


på väg

Då var man på väg ner till Skåne igen.

Är ledig måndag och tisdag så jag sover hemma en natt. Ska till frisören sen imorgon innan jag åker tillbaka till skolan. Stannar på skolan i helgen sen så nästa fredag är jag också ledig och åker upp till Linköping igen för träningshelg för Magnus Gällerdal samt ridsportsgalan.

Ska inte ha med Chino på denna träningshelgen då mina föräldrar är utomlands i några veckor nu. Ska rida en 5 årig valack som heter Krumelur e. goldmine xx. Ska tydligen vara jätte fin och gick breeders förra året :) även tillsalu ifall jag var intresserad haha :)

Får även se vilken klubb jag tävlar för i år. Det var ju tänkt att jag skulle tävla för Dagstorp, men igår på träffen diskuterade vi ifall jag kanske skulle rida för Kinda istället eller för någon annan klubb, kommer inte riktigt ihåg vad den heter dock. Haha men de ville gärna ha med mig i deras klubb och SM lag iaf så vi får se vad det blir av det hela :)


Chill.

Chill att jag antagligen inte ska till skolan förrens på onsdag. Sen jävlar blir det hårdträning med Chino och åker upp till linköping för träning och ridsportsgalan igen den 28-30.

Fick ett mejl av en fälttävlansryttare idag som skrev att hon än en gång hade tänkt på att jag kanske skulle ha hennes ena fullblod ( 6åring som gått lätt fälttävlan på väg uppåt i klasserna). Egentligen är hennes häst inte till salu men ifall jag är intresserad så hade hon gärna velat sälja till mig.

Himla kul, har tyckt den hästen är så himla fin ända sen första gången jag såg den. Svarade iaf att jag fick prata med mina föräldrar när de kommer hem från sin långa utomlandsresa. Hon är iaf väldigt fin.



Några bilder på henne :)

Linköping

Nu har vi chekat in på hotellet och vi har även lunchat.
Snart blir det träff med fälttävlansteamet. Ska bli riktigt kul.

Igår åkte jag till Lund till olivia och hennes familj. Hade väldigt kul och tidigt imorse åkte jag och olivia hit till Linköping. Resan gick bra och tiden gick snabbare än vad jag trodde. haha.

Efter mötet ikväll ska jag och olivia ut och äta och sen får vi se vad som händer :) Längtar tills fälttävlanssäsongen sätter igång nu :)

Kastar in en liten bild på Santos, en väldigt fin tysk valack vi fick hem på lovet :)

Elsa Westberg<3

Varför kan man inte bara kunna hoppa in i sina bilder och få uppleva några grejjer om igen? Denna kvällen var fan grym.. Så jävla underbar kväll, slår mycket.. Eller vad säger du elsa? haha när du pratade med mina föräldrar innan dem skulle åka.. hahahah, bäst är d!

Bra dag

Denna dagen har varit mycket bra :)

Gick och åt frukost i matsalen imorse med nathalie och därefter stod det ridning på shemat hela dagen. Red ett dressyrpass på Qalle bus på förmiddagen. Det gick helt okej tyckte jag. Fick till några bra skänkelvikningar och öppnor på honom. Han blir ju 6 i år men han är ganska grön fortfarande. Men läraren tyckte att det var bättre än okej & att det hade sett väldigt bra ut.

Därefter blev det lunchtime med natha och några till innan det var dags för nästa ridpass, självklart på Chitroon :D Jaa.. vad ska man säga om detta ridpass? kaos hahah. knäppa hästar. Det var 2 st som ramlade av och vi var 6 pers som red haha. Chitroon var väldigt fin och kändes bra. Dock är han lite tjurig på kristall haha ;)

Därefter var denna skoldag slut och jag och natha gick upp till vårt stall. Ut med nästa häst, bästa Chino. Chino har gått fruktansvärt bra denna veckan. och så även idag. Dock väldigt mycket energi att göra av med, men han uttnyttjar det på bästa sätt han kan tycker jag allt. Slutligen så skrittade jag ut en sväng på rocky.



Bild på Chitroon från onsdagens träning                         Bild på Chitroon sen dressyrträning tidigare i år.

2011 - möjligheternas år

Rubriken säger allt. 2011 är verkligen möjligheternas år.

Det är bara början på året men allting är redan perfekt planerat och tränings samt tävlingsplaneringen ligger redan preliminärt klar, öppen för ändringar ifall de skulle ske skador osv.

Har verkligen världens bästa tränare för detta året, Magnus Gällerdal. Kommer få så många givande hopp och terrängträningar för honom detta året. Kommer bli mycket resande till och från Linköping med chino och många helger där uppe men det kommer ge så mkt.

Dressyren kommer jag att träna för Pernilla Bjuhr och Monica Bergström, båda två oerhört duktiga dressyrtränare som också ingår i teamet. Även med dessa kommer jag att få många betydelsefulla träningshelger i linköping med.

På vardagarna kommer jag fortsätta att träna för Maud delling i dressyren och Pepeijn ott i hoppningen och Johan lundin i terrängen. Har alltså skapat mig ett JÄVLIGT bra tränar team haha, men de är det som krävs för framgång. Det och god planering samt god ridning.


Tävlingsplaneringen är perfekt lagd och SM i fälttävlan avslutar detta året för min och Chinos del i slutet på september, mycket bra avslutning tycker jag. Men bara för det är inte fälttävlans tävlingarna slut för mig detta året efter den tävlingen, nej har nämligen en till häst att tävla detta året. Känner att jag kanske ska berätta för er om denna fina hästen.

Easy Girl heter hon och är ett fux sto, jag gillar, som är född 2006. Hon har aldrig tävlat fälttävlan innan så debuten rider jag antagligen på henne i debutant klass på Udden's ryttarförening. Tycker de har en väldigt bra debutant klass att starta oerfarna hästar i. Väldigt förtjust i denna hästen då det är en liten mini chino & 100% fullblod. Fux med bläs och strumpor. Ägaren till denna fantastiskt fina häst är Evelina Schön. Meningen är att jag ska försöka kvala henne till breeders i fälttävlan för 5 åriga hästar. Får se hur det går med det men annars har vi stora planer för henne. Tror allt de döljer sig en riktigt stjärna i den hästen.

Så utöver detta så kikar jag ju även på en till häst lite diskret. Det är ju inte så att jag letar, men dyker det upp någonting som visar sig vara väldigt intressant så finns de en möjlighet att jag står som ägare på den hästen efter ett tag haha. Annars har jag en del planer öppna för denna tävlings säsongen också, inget som är bestämt ännu så tänker inte säga mer om den saken men har ev några till hästar jag blivit ombedd att tävla fälttävlan på.

Så med oerhört stor motivation, god planering och mycket träningar och tävlingar påbörjar jag nu tränings och tävlingsåret 2011.




See you at the finish line


ojj..

Dålig bloggning igen...

Har ridit o jobbat mycket av lovet men har haft en del lediga dagar också. Har varit en skön uppladdning inför skolan som börjar nu igen. Är inte direkt taggad inför det, men vad kan man göra?

Har haft sjukt mycket att göra nu de senaste dagarna asså, typ 1000 saker som har bokats och beställts och biljetter som skulle fixas hit och dit men nu äntligen börjar man bli klar med det.. Men bara med januari månad haha, sen kommer det fortsätta likadant resten av månaderna. Men det är inte så hemskt att göra allt detta som det låter för jag får ju ut något bra av det iaf - att jag kan åka på mina träningshelger och avsuttna och uppsuttna träffar i teamet med magnus gällerdal.

Januari blir en väldigt, vad ska man säga, inte stressig men kanske fylld månad.

1-2 januari, helg 1 - Göteborg hos Nathalie
8-9 januari, helg 2 - Åker tillbaka till skolan.
15-16 + 17 januari, helg 3 - Åker till Lund, nästa dag Linköping och dagen därefter Lund-Halmstad.
22-23 januari, helg 4 - Båstad med Nathalie och Olivia hela helgen. Fett nice :D tönt
28-30 januari, helg 5 - Åker till linköping fredag förmiddag för träningshelg för Gällerdal samt ridsportsgalan på lördag kväll. Åker tillbaka till halmstad söndag kväll.

Just nu känns det som att detta året kommer bli så otroligt grymt. Älskar mitt liv just för tillfället.


RSS 2.0