Tävling & skolmästerskap?

   

Är lite sådär GANSKA mycket tävlingssugen nu.

Men som tur är så ska jag ju snart tävla faktiskt. Hade önskat att det var fälttävlan, men det får vänta tills i mars för den säsongen är över för detta året. För mig blir nästa tävling den 1 december. Är ledig från skolan och ska åka och rida 110 110. Ser framemot detta väldigt mycket.
Egentligen var det en unghästtävling men sån tur som jag har så har dem öppnat den för äldre hästar också så det ska inte vara några problem att åka dit. Tror dock det bara är clearround bedömning men det gör inte så mkt. Jag vill bara komma ut och hoppa lite.

Samma dag som jag ska dit så är det ju då skolmästerskap på kvällen också. Iom att jag läser specialidrott fälttävlan så är det obligatoriskt för mig att rida banhoppningen på måndagen och dressyren på onsdagen. Pratade med peppe om det och för hans del var det ok men jag var tvungen att prata med maud delling också och hon kommer nog inte tycka att det är lika ok. Så får se hur jag gör, funderar nästan över att kanske rida Chitroon på skolmästerskapet istället för Chino i sådana fall. Fast sen så hade jag ju faktiskt kunnat rida skolmästerskapet på Chino också för han blir knappast så trött av att hoppa 2 110 på morgonen så att han inte kan gå ett dressyrprogram på kvällen.

Jaja, får väll se vad jag ska göra då.

  


Lördag

Ska snart cykla bort till matöppet och handla lite. Har typ ingen mat här och mina föräldrar kan inte komma så att de kan handla till oss. Aja, får väll helt enkelt ta tag i mitt liv och ge mig ut i snön hur tråkigt det än är. För snö, det har vi mycket av här nu. Ganska mysigt faktiskt, hoppas det stannar kvar och inte blir slask för då blir det inte kul..

Min nathis är och provar hästar idag och hoppas verkligen det går bra, ska ringa henne snart och se hur det går <3 Chino ska nog få hoppa lite ikväll för vill stämma av lite inför tävlingen!

             
Världens bästa <3


Hoppning

Hoppade Chitroon igår på träningen och han var faktiskt duktig! Han är ju fullblod och har inte världens bästa koll på benen och tekniken men det kommer! Han hoppar ju iaf med ganska mycket rygg, det viktigaste är ju faktiskt att han försöker och det gör han! Han kommer ju över och sen så kommer resten med tiden tror jag.

När jag red fram kändes han först lite käftig och inte så lösgjord men det släppte ganska snabbt och sen var han jätte fin i galoppen. Han har verkligen blivit mycket finare sen första gången jag red honom. Då kunde han typ ingenting.

Det som blev dagens träning var gymnastik hoppning. Så vi började med att hoppa stuts, slutade med att hoppa 5 stuts. Chitroon var faktiskt riktigt duktig och rev typ bara 2 gånger för han kom lite nära men annars så skötte han sig bra. Sen avslutade vi med att rida 3 stuts och sen 6,5 meter till en oxer. Först kom vi lite sisådär på det och han hoppade av lite långt, men sen höjde vi lite mer och kom en gång till och då var han jätte duktig och vi fick ett bra språng så det fick räcka iom att han knappt är hoppad någonting innan.

Jag är heelt kär i min lilla Chitroon, underbar är han :D inte världens stjärna kanske men han har ju världens hjärta och största arbetsambition!

 Chitroon <3

tiden går snabbt

Här går veckodagarna på repeat = Vakna-Skola-Stallet-Data-Umgås-Sova. Nu är det fredag igen, veckorna går så fruktansvärt snabbt. Började morgonen med nationellt prov i engelska som gick jätte lätt och därefter historia som är desto segare. Nu ska jag slänga på mig ridkläderna och gå bort till Emma så ska vi promenera ner till stallet. Ska hoppa idag, hoppas jag kan rida Chitroon :D Min lilla bäbis. Sen så blir det göteborg ikväll :D

Oj får snabba nu, ska vara hos emma om mindre än 5 minuter ahha!

 Slänger in en bild på mig & "lilla" Achlum från i somras. Världens finaste 5 åring <3


Höstlov?

Lov då då, astrist faktiskt.
Här är inte en enda kotte på hela skolan och jag och nathalie sitter här som små höns i bur typ som inte kan komma iväg någonstans. Dåligt jävla väder är det också. Den ena har skadad häst och den andra har sålt sin häst. Det enda vi har som är positivt denna veckan är väll i så fall varsin cykel. Och med det kommer vi ju långt? Usch och fy...
 
Saknar de dagarna <3


RSS 2.0