Skåne, jag är tillbaka!

 Igår vid halv 5 så kom mina föräldrar för att hämta mig & Chino så att vi kunde åka hem till Skåne över jullovet. Kändes faktiskt väldigt skönt att få komma hem ett tag. Sen den 15 agusti har jag typ bara varit hemma 2 gånger så har varit borta ett bra tag.

Innan de kom så städade jag rummet och fixa fint så att det är kul att komma tillbaka sen, man vill ju inte direkt komma tillbaka och det första man måste göra är att städa..
Evelina åkte redan tidigt på morgonen :( och bara en liten stund därefter så åkte Nathalie. Aldrig kul, men vi ses ju på lovet ändå. Det är väll det som är det värsta när man bor på internat så här, att man åker ifrån varandra ganska lång tid över julen och sommaren.

Vid 6 var vi hemma i stallet och ställde av Chino som alltid är lika glad över att komma hem, han trivs så bra :) Annika hade varit världens bästa och fixat en box åt honom och lagt in massa hö. Satte in mina grejjer och sen kolla jag lite vad det var för hästar&ponnyer som fanns hemma.
 

Käka middag med hela familjen sen på kvällen och därefter såg vi på en film.. Fick ett trevligt välkomnande av våra två katter osså, det första de gjorde var att anfalla mig och bita mig i benet båda två.. Måste säga att jag än en gång har konstaterat att de hatar mig.


Idag så blir det shopping och sen ska vi iväg på middag i helsingborg. Imorgon ska vi ha gäster, big nooo! so boring haha. Känns bra att vara hemma iaf :) Kastar in lite bilder ifrån när jag varit hemma under året :)

        

       Jag&tilda                              Chino                            Elsa&Zento och Jag&Chino             Jag&5-åring

Team 2011



2011 blir nog ett bra år, mycket bra år. Har många mål och en stor satsning att se fram emot.

Igår fick jag beskedet om att jag är nu med i Fälttävlans teamet 2011, som leds av Magnus Gällerdal - välmeriterad OS ryttare i Fälttävlan.
För er som inte vet var jag hos familjen gällerdals förra helgen på en uttagning till detta fälttävlansteamet. Red upp för Magnus på lördagen och därefter hade vi individuellt samtal samt fick omdömen. Chino gick mycket bra och allting kändes bra tyckte jag - så verkade även Magnus tycka!

Fick omdömen som att jag hade en mycket bra känsla och att jag hade en väldigt trevlig häst med väldigt gott rörelsemönster och känslighet.

Så framöver blir det många resor uppåt i landet, närmare 7 timmar uppåt. Alla är inte med häst, utan en del är föreläsningar, fysik & kondition för ryttare och annat smått som tävlings och träning planering, ryttargalan är även en del av detta där vi ska presenteras.


Den 15 januari åker jag upp nästa gång, utan häst, för att ha tävlings och tränings planering samt introduktion den 16.

Magnus är oerhört duktig och ger en mycket motivation och inspiriation så jag tror att säsongen 2011 kommer bli riktigt bra. Mitt mål för 2011 är nu ind. SM i fälttävlan och en landslags plats. Med det stöd jag kommer få från teamet så tror vi att det är mer än möjligt med goda resultat!

 
Magnus & Keymaster under OS                                En bild från lördagens träning för Magnus


Lungt

Vilken lugn vecka asså! I måndags körde pappa mig tillbaka till skolan och så hade jag utvecklings samtal. Det gick jätte bra och min lärare sa även att jag hade enormt stor känsla när jag red och var riktigt riktigt duktig och en talang. Det är ju alltid kul att höra.

På eftermiddagen hade vi bara ridning så då hopptränade jag med Chino. Kan ju säga att Chino var ganska stark och låg på rätt bra.. Men han var fin. Förutom ett litet misstag från min sida så gick allt toppen. Hade typ 3 hinder på medelinjen som stog snett så de hoppade vi först i ett S och sen så vände vi upp längs medellinjen och hoppade på en rak linje då alla hinder stod snett och det gick jätte bra.

Idag är jag ledig fram tills 12:45, väldigt skönt! Vaknade redan vid 8 och det gjorde Natha med så vi har varit uppe sedan dess. I eftermiddag har vi bara ridning på schemat så det blev ännu en chill dag.

 


Förra helgen

Denna helgen har det inte hänt så där värst överdrivet mycket asså..

Fredag och lördag tillbringades på skogsvillan med nettan. Var allmänt mysiga dagar bara och chilla och städa lite och kolla filmer.

Idag åkte jag hem till skåne för att gå på middag, var väll ganska trevligt men även ganska uttråkande. Åkte därefter hem till Vejbystrand och har snackat och kollat film nu på kvällen. Imorgon åker jag tillbaka till skolan och då måste jag snacka med rektorn och mentorn ang. att jag behöver vara ledig en del under vårterminen. Behöver nämligen åka till stockholm 1-2 gånger varje månad.

Så ny vecka och nya tag. Har sett fram emot denna veckan länge, början på något riktigt bra! Nya mål och satsningar och så får vi se vart det hela leder. Mycket spännande :D


RSS 2.0