Söndag morgon

Ska snart dra till tävlingsplatsen för att gå banan med Magnus. :) Magnus fodrade hästarna imorse så vi behövde inte åka till tävlingsplatsen så tidigt idag!

Ser fram emot terrängen sjukt mycket :D ska bli riktigt riktigt roligt:D

Dressyr och hoppning

Igår red jag dressyren 11:40 och därefter banhoppningen,men vi var där ganska tidigt för att kolla när Magnus red dressyren klockan 9 :) Därefter knoppade jag min häst och gjorde i ordning honom och gick för att besiktiga honom hos veterinären. Inga problem där, sen så var de bara att sätta på honom dressyrsadel och börja rida fram för dressyren.

Och det finns inte ord för hur fin han kändes, helt galet! Så sjukt mjuk och rörde sig fantastisk, såå lätt i handen! Ville aldrig att dressyren skulle ta slut, såå fin var han! Magnus sa att det var super bra ridit också så det var himla kul! :D

Så därefter blev det snabbt av med dressyrgrejjerna och på med hopp! Broddade och därefter var det bara dags att rida bort till hoppbanan för att hoppa fram! Som tur var red Magnus efter mig och de var bara vi på framhoppningen så han hjälpte mig lite och även här var han super fin!

Han verkligen väntade o blev inte så stark och drog iväg lixsom!

Så väl inne på banan fick jag så bra känsla, kom dock lite nära på 3.an så de rev vi. Men när jag pratade med Magnus sen så sa han att jag inte skulle bry mig så mycket om det för att resten av banan hade sett bra ut och han hade varit i bra takt och rytm och hoppat fina språng och anledningen till att vi rev var som sagt att vi kom lite nära och att jag då blev kvar i handen istället för att ge honom hela handen så han hade fått upp bakbenen:)

Så jag var väldigt nöjd :D Så fiin han var!

Fixade i ordning honom och gav honom lunch innan vi gick bort till dressyrbanorna för att själva äta lunch :) Därefter blev det en sväng i stan innan vi åkte hit för att chilla ett tag. Åkte tillbaka till stallet sen för att gå terrängbanan och ge Chino kvällsmat. Bestämde med magnus att vi skulle gå terrängbanan tillsammans nu på morgonen idag :)



Danmark

Igår eftermiddag bar det av till Danmark för mig och mina föräldrar samt lilla Chino, för att tävla Fälttävlan hela helgen.

Blev mycket att packa, det är ju 2 dagars och vi kommer att vara där 3 dagar. Massor med foder som ska med eftersom han får så mycket hö för att inte tappa, han går ju på 25 kg per dag! Så när vi åkte var transporten fullproppad med saker haha!

Åkte iaf hemifrån vid halv 4 någon gång och först skulle vi tagit båten men det blev en ganska stor omväg att köra runt köpenhamn sen så vi körde över bron istället. Tog väl ungefär 3 -3,5 timmar. Skönt att det inte var så himla långt. Lastade ut Chino när vi kom fram till tävlingsplatsen och så gick jag en sväng med honom och under tiden så gick pappa o mamma till sekreteriatet och anmälde mig och till tävlingsstallet och strödde upp hans box.

Chino var väldigt pigg och glad och man märker verkligen på honom hur mycket han älskar att vara iväg på tävling! Fick perfekt plats i tävlingsstallet brevid min tränare Magnus Gällerdal :D

Åkte och chekade in där vi bor sedan och det är super fint här :D


b9iodl


When nothing goes right, go left!!

the greatest pleasure in life is doing what people say you can not do

För visst är det så? att de finns inget bättre än att ha gjort någonting alla andra sa att man aldrig skulle lyckas med.

Idag är jag bara hemma & chillar! Sjukt tråkigt är det faktiskt haha! Men har gjort mitt kür program iaf och hunnit med lite andra saker jag tänkt fixa som jag inte hunnit innan! Glömmer alltid bort allting jag ska göra för att det är så mycket :o haha!

Till helgen blir det iaf fälttävlan igen! Tävling i Dagstorp denna gången, jag älskar dagstorp asså! :D Sjukt bra ställe! Startlistorna har precis kommit ut och jag startar 10.06 i dressyren, lagom tid! Vår klass startar 07:30 på morgonen så skönt att man slapp den första tiden haha :)

We might not get tomorrow

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera. Har iaf hunnit med 2 fälttävlans tävlingar till efter gärds med placering och sjukt bra rundor! Nu är han ledig en helg och nästa vecka åker vi till dagstorp för att förhoppningsvis kvala enstjärnigt :D

Mina dagar rullar på, de går i stort sett ut på att hinna rida så mycket hästar som möjligt och fixa i stallet :) Kul! bättre än skola ;) Saknar dock min nathalie fruktansvärt mycket :(

Chino går fantastiskt bra, senaste tävlingen hade vi 68,5 % i dressyren och nu satsar vi på att höja det ytterliggare. Vill ligga på över 70% straff med jämna resultat innan denna säsongen är slut! Så nu är de 100% träning som gäller i både dressyr och hoppning och snart ska jag & träna terräng för Magnus Gällerdal igen :)

The future belongs to them who believes in the beauty of their dreams


RSS 2.0