my love


Så glaad!

Har varit några dagar med massvis att göra, ska snart iväg igen. Bara jag som rider nu i några dagar tills de nya hästarna kommer hem så de är mycket att stå i ;) Tävlingen i söndags gick sååå bra! Även om jag tabba mig lite grann i banhoppningen.. Men terrängen var så fantastisk! Världens bästa häst helt enkelt! Berättar mer senare :D

underbar dag

Har varit en sjukt skön dag! Hästarna har gått mycket bra, till & med kenta!! Nu ska han bara få lite mer energi sen såå får vi väl hoppas att han säljs snart också! Har varit helt underbart väder så har solat lite nu på eftermiddagen och fått färg! Man får alldeles perfekt med färg när man rider, så blir linne på nu när de är sånt här väder! Ridbyxor är väl inte de härligaste i detta väder men man får väl ha de ändå ;)
Chino gick super bra idag! Red igenom dressyrprogrammet 2 gånger på honom nu på kvällen och det kändes otroligt bra! Så mjuuk! Och fantastiskt fin i munnen nu efter tandläkaren varit o fixat honom! Han har även gått i skritten idag och varit ute och skuttat runt lite själv på ridbanan mitt på dagen. Så underbart med skrittmaskin asså, han går alltid 1 timme på morgonen i den och sen ibland på lunchen också! Man märker verkligen skillnad i ridningen när man kommer hem! Han blir mycket finare iom att han rör sig mer!
Alwin var superfin idag också! Vilken pärla han är! Till o med galoppen satt riktigt riktigt bra idag, red honom på utebanan på ett tredelat äppelbett. Passade honom bra och han kändes också super i munnen, lite stark men inte alls så farligt som det kan vara!

Låt adrenalinet pumpa!

Åh gud, nu är jag så taggad inför söndag så att det finns inte ord för det! Det finns verkligen ingenting bättre! Inget jag någonsin hellre skulle vilja göra. De är den bästa känslan i hela världen, att rida terrängen. De absolut bästa jag vet! Att stå i startfållan och känna hur alla muskler på hästen är beredda för att kasta sig ut och äga hela världen, att sedan känna alla muskler arbeta och den explosivitet och enorma kraft under tiden som man rider banan.  Det är galet alltså, det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar det! Jag tror ingen någonsin kommer vara lyckligare än vad jag är ute på en terrängbana! Tillsammans med min underbara Cappuccino <3


Jahaa

Så är det de dära med att bestämma sig. Jag ändrar mig hela tiden. Ena sekunden är det de enda jag vill och sen så tar jag till förnuftet och bestämmer mig för att det inte är rätt, men helt plötsligt så finns de inget som kan kännas mer rätt än det, och därefter så bestämmer jag mig än en gång för att det inte är något för mig. Hur ska jag kunna veta ifall de är rätt eller inte? Dagarna börjar långsamt rinna ut i sanden och inte mycket tid kvar att bestämma sig.. Time to make a decision.

Annars rullar allt på. Har varit bra dagar, och tiden bara försvinner känns det som. Denna veckan har gått sjukt snabbt. Sven-inges hästtandläkare kom i tisdags och fixade Chino och "kenta/plankan" i munnen. Chino hade bara lite hakar men inget annat. Slipade ner de lite och sånt. Himla skönt att ha Sven-inges hästtandläkare för då vet man att de är bra personer! Så Chino har alltså gått på hack nu några dagar och imorgon får jag rida på bett igen. Hade tänkt rida igenom dressyrprogrammet ute och sen ta några hopp inne i ridhuset. Känns jätte fin inför söndag!

För på söndag så är det äntligen dags, FÄLTTÄVLAN! Kan nog säga att både jag och Chino är fruktansvärt taggade!


Fuck yeah

Haha har varit en skön dag asså! Massor med skratt, de är så dagarna ska vara! Finns en hel del bra med att vara hemma faktiskt! Åh vad glad jag är haha :D

Chino fick sig ett litet chill pass nu lite senare på kvällen, red ut en sväng och chilla på det bara! Fälttävlan om en vecka och jag är sjukt motiverad och ser framemot detta galet mycket!

Och sen är det massa tänkande just för tillfället ang vissa saker. Hade varit skönt om det varit lättare men är nog ändå ganska säker på vad jag vill.

Fuck yeah

Haha har varit en skön dag asså! Massor med skratt, de är så dagarna ska vara! Finns en hel del bra med att vara hemma faktiskt! Åh vad glad jag är haha :D

Chino fick sig ett litet chill pass nu lite senare på kvällen, red ut en sväng och chilla på det bara! Fälttävlan om en vecka och jag är sjukt motiverad och ser framemot detta galet mycket!

Och sen är det massa tänkande just för tillfället ang vissa saker. Hade varit skönt om det varit lättare men är nog ändå ganska säker på vad jag vill.

Alla tankar åt er!

Tankarna går åt Evelina Carlsson & Johan Lundin som idag förlorade Major Tom i den enstjärniga klassen under plönninges fälttävlan. Att det kan gå så snabbt. Verkligen hemskt!!

Har varit en bra dag annars och har fått en hel del hästar ridna, känns bra. Mamma o Pappa kikade lite på Alwin och Chino var finfin! Life is good!

.

Take a chance

?

jag är inte som du

Livet blir bättre när man vet vart man ska

Finns bara en väg som är tillräklig och det är den väg som går ända upp till toppen! Har man inget mål finns det inte heller någon mening med det man gör! Livet är för kort för att slösas bort. Målen ska sättas högt och jag lovar er, I will make it to the top!


alwin

<3 im in love



bäbis <3333333

Så mycket som händer

Jaha nu är jag hemma då. Blandade känslor kanske. Eller jag vet inte. Jag orkar inte tänka efter bara. Pallar inte allt jävla tjat från alla hela tiden. Vad jag än gör så är de ju fel och vad jag än säger är de fel. Jag behöver väl egentligen inte säga så mycket för de säger ju ganska mycket åt mig. De vill du och de vill du inte.

Vad tror de egentligen. Har jag valt något jag vill göra så gör jag de endast för att jag vill. Skulle aldrig göra någonting som jag får lägga så mycket tid på ifall jag inte hade velat de själv, skulle inte göra de för någon annan än för mig själv. Kalla mig ego men så är de.

Skönt att vara tillbaka på kuskahus iaf, de är verkligen där jag vill tillbringa mina dagar. Världens bästa ställe och de finns inget ställe som jag känner att jag hör hemma på mer än där, inget ställe där jag kan slappna av mer eller där jag känner att de saker jag gör verkligen uppskattas. Hade jag kunnat stanna där för alltid hade jag gjort det.

Saknar min världens bästa vän Nathalie mest i världen också. När man på några få timmar skiljs ifrån varandra utan att få riktigt säga hejdå, den känslan är fan inte rolig. Med någon som du bott med under ett år och umgåtts med verkligen 24/7, som alltid finns där och alltid hjälper och ställer upp. Natha känner mig så bra så att hon vet vad jag tänker och tycker om saker redan innan jag har hunnit uttala mig det minsta lilla. Som kan känna av att jag är ledsen redan innan jag själv vet om det.
Det är inte samma sak som med andra vänner, även om ni tror att jag överdriver, det är som att ta ifrån dig en av dina systrar och säga att du aldrig mer får träffa dem. Jag saknar dig världens bästa vän som alltid får mig att må bra <3

Chino då, han går bra som alltid. Men jag behöver någonting nytt med oss två nu, vi är verkligen fast. Inte i en dålig fas utan i en bra, men vi kommer inte därifrån. Det blir inte bättre, hur mycket jag än tränar eller rider. Det är inte heller en bra fas utan en jätte bra fas. Allting går jätte bra, och i detta har vi varit fast i sen i april förra året. Det har varit kul att det jämt går så bra, men nu vet jag inte vad jag ska göra längre. Det känns som att vi bara står och trampar men inte kommer någonstans utan står kvar på den plats vi började. Lyckligtvis går det inte neråt, men det MÅSTE gå framåt nu, det måste gå från jätte bra till BÄST. Men hur fan ska de gå till? Varje ridpass den senaste tiden har varit så förutsägbart. Jag vet exakt hur de kommer gå innan varje pass och vad de kommer säga att jag ska träna på. Sen kanske de går lite bättre på någon träning men det är fortfarande inom den ram som jag kallar jätte bra, de når inte hela vägen till bäst. Motivationen försvinner sakta sakta för jag kan inte se någon förbättring! inte försämring heller men jag arbetar med honom varje dag och rider pass efter pass, jag klagar inte på Chino. Men jag kan inte heller klaga på mig själv just nu. Jag gör så gott som jag kan. Han är världens världens bästa häst som jag älskar, men det känns som att sitta och spela om en favorit dvd om och om igen, de första gångerna man ser den tycker man de är lika bra men när man sedan vet vad som kommer hända blir de tråkigare och tråkigare. Jag hade inte haft någonting emot att de går riktigt dåligt ett ridpass, om jag hade kunnat se en förändring och att vi kom närmare det steg där det verkligen känns bäst.  Men jag kommer aldrig dit.. Det är fruktansvärt tråkigt..  men han är världens bästa.

dessutom har jag blivit kär i en unghäst jag red idag, de är precis vad jag försökt hitta i varje häst jag ridit utöver chino. Det tar emot att säga, men när jag red den idag så kände jag verkligen riktig jävla glädje i ridningen,som jag tyvärr inte känt på länge nu, jag har alltid kännt glädje i den ridningen på chino, men detta kändes verkligen som under den tiden när jag och chino hela tiden utvecklades. När de är så där extra extra roligt att rida. Längtar tills imorgon när jag ska rida honom igen.. VARFÖR kommer jag ingenstans med chino?


Rörig text men fick skriva av mig lite

fuckat upp

fuckat upp mycket just nu.

Chino går iaf bra och det blir fälttävlan i helgen! Längtar!

RSS 2.0