underbar dag

Har varit en sjukt skön dag! Hästarna har gått mycket bra, till & med kenta!! Nu ska han bara få lite mer energi sen såå får vi väl hoppas att han säljs snart också! Har varit helt underbart väder så har solat lite nu på eftermiddagen och fått färg! Man får alldeles perfekt med färg när man rider, så blir linne på nu när de är sånt här väder! Ridbyxor är väl inte de härligaste i detta väder men man får väl ha de ändå ;)
Chino gick super bra idag! Red igenom dressyrprogrammet 2 gånger på honom nu på kvällen och det kändes otroligt bra! Så mjuuk! Och fantastiskt fin i munnen nu efter tandläkaren varit o fixat honom! Han har även gått i skritten idag och varit ute och skuttat runt lite själv på ridbanan mitt på dagen. Så underbart med skrittmaskin asså, han går alltid 1 timme på morgonen i den och sen ibland på lunchen också! Man märker verkligen skillnad i ridningen när man kommer hem! Han blir mycket finare iom att han rör sig mer!
Alwin var superfin idag också! Vilken pärla han är! Till o med galoppen satt riktigt riktigt bra idag, red honom på utebanan på ett tredelat äppelbett. Passade honom bra och han kändes också super i munnen, lite stark men inte alls så farligt som det kan vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0