Träning

Blev dressyrträning på Chino idag efter lunchen, och jääävlar vilket dåligt underlag de har lagt i ridhuset asså. Fan helt sjukt. Underlaget är ju fan de viktigaste på hela stället ju.. Kommer inte rida mycket där inne innan de har fixat till det asså.

Chino kändes bra, eller i början kändes det bara blä för jag var helt okoncentrerad och han var massa stark och sånt men i galoppen och därefter så kändes det bra igen! Red mycket mjuk&lösgörande bara typ. Ställde dem lite åt båda håll och någon bakdelsvändning. Red också en del övergångar skritt - galopp och halt - skritt. Inga svårigheter men det är ju bra att rida igenom dem ordentligt bara någon gång då och då.

Därefter så vägde jag & nathis våra hästar. Chino vägde 540, trodde han skulle väga typ 600 någonting men tydligen inte, haha! Skrittade ut slingan sen med nathalie så vi red kanske 1 timme och 40 minuter idag. De tyckte nog att det var ganska skönt att komma ut och skritta lite på fast underlag efter att ha varit där inne i helvetes underlaget.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0