lyckad eftermiddag??

Nathas föräldrar kom strax efter 10 och då så åkte vi till slöinge, skulle egentligen hämta nathas sadel men sen skulle hon inte ha den längre så då åkte vi till granngården och köpte foder istället. Lucern och något av kraffts Pluss foder.

Åkte till Laxbutiken sedan i Falkenberg för att äta middag. Det var jätte mysigt & gott! På vägen hem åkte vi inom stallet så då fixade jag till både Chino och Tabbe och därefter åkte vi tillbaka till skogsvillan. Hann in på toa lite snabbt innan jag & Evelina var på väg in mot Harplinge. Yes, tror ni inte att vi missar den jävla bussen med 30 meter typ?? sjukt. Beställde en taxi så vi fick vänta lite inne i harplinge eftersom dom skickade en från halmstad.

När vi väl är inne i halmstad så funkar inte ens evelinas kort typ haha, fett lyckat ju! Aja, mötte upp Evelinas kompisar och därefter gick vi till hemköp för att handla och sen skulle evelina käka innan vi åkte hem. Gick inom stallet på vägen hem och tog in hästarna bara och så fixade jag magics sår och la ett joddbandage :)

Får se vad som händer ikväll, tror det blir en vädligt lugn kväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0